Skip to main content

Kosten verzending binnen en buitenland

Voor bestellingen  berekenen wij verschillende verzendkosten, deze word automatich berekend bij uw bestelling, de prijzen zijn 2, 3, en 5 euro  zijn voor  binnen  NEDERLAND.  Voor  BUITENLAND  word  10 euro  verzendkosten door berekend. U krijgt van ons een email met het verschil en dat kan u door het ons opgegeven bankrekening nummer betalen waarna wij het door u bestelde artikel kunnen versturen.

Levering

Na het plaatsen van een bestelling en het tot stand komen van de transactie via de online betaalfunctie zal Silco Fashion gewoonlijk binnen maximaal 3 werkdagen uw bestelde artikelen versturen. Is uw artikel niet voorraadig dan zal er een nalevering ontstaan. Is dit het geval dan zullen wij u hierover binnen 3 werkdagen berichten en een maximum tijd tot leveren aanhouden van 30 dagen. Daarna ontvangt u automatisch het geld van uw (deel)order dat niet geleverd is retour.

Wij zijn afhankelijk van de levering via de service van PostNL. Betreft een vertraging in de afleverings termijn door PostNL zijn wij niet aansprakelijk.

Retouren

Retourzending.

Wanneer het artikel niet voldoet aan de verwachtingen, of u het om een andere reden wilt retourneren, dan is dit geen probleem. Alle artikelen kunt u binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Verzend het artikel, in originele verpakking, samen met de pakbon of factuur naar:

Silco Fashion
Hoogstraat  103-105
3111 HD Schiedam
010-4737646

LET OP:  Deze kosten komen geheel voor eigen rekening

Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen of heeft het artikel een defect, neem dan contact met ons op via: info@silcofashion.com of telefonisch 010-4737646

Meld hierbij alstublieft het bestelnummer en om welk artikel het gaat. Onze medewerkers kunnen u dan zo snel en zo goed mogelijk helpen.

× Afspraak maken of hulp nodig?